Followers

Saturday, 3 August 2013

27 JULAI 2013

This date this date , haha . Umi suka tarikh nie , kenapa ? hehe , entah la epy sangat kot , bukan kot tapi ye , memang epy sangat , budak budak kelas umi , ad buat berbuka puasa sama sama kat luar , we are unite ! Umi sayang budak budak kelas umi , muahahaha . tak bley lebih lebih la . pose pose . hehe .

Tak lupa jugak tarikh nie umi dengan syamim jumpa balik , hampir dua bulan lebih tak jumpa , last last jumpa balik , dengan izin allah , kami jumpa . seminggu sebelum kami jumpa umi ada mintak syamim buat kan kuih raya , haha . tak sangka betul si syamim nie berusaha buat , haha . Sayang jugak awk kat saya kan ? hehe .

Nak tahu kuih ape tak ?  haha , kuih kegemaran umi la . syamim cakap tak susah pun nak buat kuih nie , tapi mintak tolong orang lain jugak , buek :p . anyaway , thanks buang masa untuk kuih tu , saya suka sangat kuih tu . pasnie tiap tiap tahun buat kan saya kuih raya okey ? hehe *buat muka tak malu .

Tengok la hasil penat lelah seorang lelaki yang umi sayang buat kuih , hehe . kat bawah nie :)