Followers

Thursday, 6 June 2013

#Minah kuat bebel

Okey sape nak ngaku dia kuat bebel ? cepat angkat tangan cepat umi nak tengok nie , hehe . Yang umi kenal seorang je . haha , minah nie tersangat la kuat bebel , kalau salah sikit dia punyer bebel sampai ke malam *eh ? ye ke ? haha . Ye la kot , hehe .

Nak tahu tak minah kuat bebel tu sape ? mesti nak tahu kan kan . Dia budak kelas umi jgak , nama dia Nur Athirah Baharudin , haha , orang nyer agak comel jugak la , eh eh , tapi umi lagi comel *perasan jap . hehe . Umi satu kelas dengan dia dari form 3 sampai sekarang , dulu masa form 3 , tira nie , sombong kot , macam mamat bajet umi tu , haha . sombong abis la , then tibe tibe naik form terjumpa dia lagi *asyik minah nie je , hehe cakap dalam hati .

Anyway masa form4 agak rapat jugak la sebab dia rapat dengan kawan umi , so , terrapat la sekali dengan tira nie . Rupa rupa nyer tira nie okey okey je , tapi jangan buat dia emo , haha . kalau dia emo sorang pun tak berani nak tegur dia , haha . kan tira kan ?

Then , sekarang kami form 5 , da besar tau tau , hehe , tira selalu jugak la kongsi citer dengan umi , pasal dia sedih or pape la , umi pun kadang ad jugak la citer dekat dia . Masalah tirayang sekarang lebih kurang umi je , and umi rase dia je paham umi dalam hal nie , dengan daya .

Athirah sayang , aku wish kau be strong okey girl . Pape nak citer , citer je okey ? aku sudi dengar . Sedih jangan simpan sorang sorang sakit nanti . Insyallah , allah permudahkan segala nya okey ? think positif okey ? insyallah ada antara korang , aku doakan yang terbaik untuk korang . And last sekali , kita kawan sampai bila bilatau tau , sayang kau minah kuat bebel .

Kat bawah nie gambar tira yang umi curi .
tudung yang tira pakai tu umi , kasi masa birthday tira taon nie . thanks tau sudi pakai .
tira nie pun seorang antu kamera , pantang nampak kamera dia nie , kan tira kan ? hehe .
Nie Aron Aziz , tira , ensem tak ? hehe . Jangan ambik dia or cbe usya dia tau tau , tira sayang dia .

#Hope hubungan korang dipermudah kan okey ? Nak kawin nanti , kau wajib jemput aku tau tau :)




2 comments:

  1. hehe thx meyy !! syg ko jgk !! insyallah klu dpnjngkn umo hbungn kwn kite smpi beble :')

    ReplyDelete